Mooie reacties

Reviews

Ervaringen zijn erg belangrijk, daarom plaats ik graag ervaringen van bruidsparen op mijn site. Zijn jullie na het lezen van deze ervaringen nieuwsgierig geworden? bekijk dan ook eens mijn portfolio. Willen jullie graag een kennismakingsgesprek plannen om jullie wensen te bespreken of wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, neem dan contact op met mij via contactformulier.

Liefs,

Irene

ROBIN & SYLVANA

“Ja… waar zullen we toch eens beginnen! Allereerst wil je op je grote dag iemand hebben met wie je klikt. Na een kennismaking tussen Irene en ons bleek die klik er gelijk te zijn. Eerlijk, oprecht, meedenkend, gezellig… alles wat je nodig hebt op deze dag. Al snel besloten wij dan ook dat Irene onze bruidsfotografe zou worden en was er vanaf dat moment tot aan de bruiloft zo’n leuk contact! Op de dag zelf was Irene er bij ons de hele dag bij en het gekke is… Onopgemerkt legt ze de meest fantastische momenten vast! De band met de gasten heeft ze al snel door en weet zo momenten vast te leggen die voor altijd waardevol zijn. Niks is te gek voor haar… En wat ging het allemaal vanzelf… niks gemaakt (en dat is wat wij wilden). Wij hebben nu nog steeds super leuk contact met Irene want nogmaals wat was ze belangrijk voor ons en wat heeft ze het goed gedaan. Zelfs de gasten hebben het nog over haar! Lieve Irene, wij hebben de liefde in elkaar gevonden en trouwen voor ons gevoel dus niet nog eens (al was alles top en mag alles overgedaan worden), maar iedereen die zal vragen naar een goede fotografe zullen we jou aanraden! Bedankt voor alles!!! Wat een foto’s!!

JACCO & STEPHANIE

“Wij hebben Irene leren kennen op een eerdere bruiloft als een hele lieve fijne vrouw die heel behulpzaam is. Je kan zien dat ze veel plezier beleeft aan haar werk. En dat is te zien aan de foto’s. Voor ons was al duidelijk dat zij onze fotografe moest worden op onze bruiloft. Haar foto’s zijn geweldig. Mooie composities. Emoties worden heel mooi vast gelegd. Op kleine details wordt gelet. Ook als er weinig tijd is om een plaatje te schieten. Foto’s zijn scherp. Of juist onscherp waar dat moet. Je dwaalt niet af van het onderwerp op de foto. Irene is ook behulpzaam buiten haar “werk” om. Ze heeft uiteraard meer ervaring met bruiloften dan menig bruidspaar en waar nodig kan ze ook dan prima advies geven. Ze staat niet in de weg. Je merkt niet dat ze aan het werk is en toch die mooie foto’s maken. door de foto’s kijken we terug op een hele mooie dag. Wij raden Irene dan ook aan iedereen aan.

TONNIE & INGRID

“Wat waren wij blij met onze keuze voor Irene. Irene heeft goed naar ons geluisterd en onze dag fantastisch vastgelegd. Irene is een lieve spontane vrouw, die ook de nodige humor bezit. Niks is teveel en ze komt ook met leuke ideeën. In het voorgesprek is ze prettig in de omgang en neemt echt de tijd voor je. Op de dag zelf is ze aanwezig op de momenten dat dat nodig is en voor de rest is ze onzichtbaar, terwijl er fantastische foto’s worden gemaakt. Wij zijn beiden niet echt gek op foto’s van onszelf en zagen ook best een beetje op tegen de rapportage. Maar wat hebben we een lol gehad tijdens het foto’s maken en de foto’s zijn allemaal prachtig geworden. Irene je bent een topper, wij raden je zeker aan!! Liefs, Tonnie & Ingrid”

JOOST & MARIT

“Irene heeft onze dag en de terugblik daarop nog mooier gemaakt! We genieten er iedere keer weer van om de foto’s terug te kijken. De manier van communiceren was erg prettig en Irene kon onze ideeën goed combineren met de ideeën die zij als fotografe al had. Irene is zeker een aanrader voor het maken van foto’s op de dag van je leven!

GIJS & STEPHANIE

“Irene is een onwijs leuk mens en een fantastische fotograaf! Wij hebben alle wensen kunnen neerleggen bij haar. Flexibel en lekker nuchter ingesteld. De foto’s zijn in één woord geweldig geworden! Nooit verwacht dat de foto’s zo mooi zouden worden. Irene, nogmaals bedankt voor de enorm leuke dagen en het prachtige werk wat je geleverd hebt!

LINDA & LUUK

“Irene is echt een hele leuke en gezellige fotografe die tijdens onze bruiloft echt prachtige foto’s heeft gemaakt! Wij zijn echt ontzettens blij met de reportage! Wij waren zelf echt heel erg gespannen van de zenuwen die dag en ze probeerde die spanning te doorbreken met haar leuke grapjes! Daardoor hebben we ook hele spontane foto’s gekregen wat echt heel erg leuk is! Wij kunnen ook geen minpunten benoemen want dankzij haar zijn alle foto’s echt mooi geworden!

THOMAS & WIEKE

“Via via kwamen wij in contact met Irene. Gelukkig had zij nog een plekje vrij op 23 juni! En met wat voor resultaat ! Schitterende foto’s van ons huwelijk en de mooiste momenten zijn vastgelegd. Irene doet er alles aan om de mooiste foto’s te schieten. We waren haar even kwijt toen ze languit in het aardappelveld lag om een foto te maken. En weet je? Dat is 1 van de mooiste plaatjes geworden ! Irene via deze weg nog ontzettend bedankt , jij bent er 1 uit duizenden ! Lieve groet , Thomas en Wieke Heijnen

TOM & FELICE

“Omdat wij in Italië trouwden hebben wij denk ik het maximale aan flexibiliteit van Irene gevraagd. Zij reageerde zo positief op onze vraag en voorstel om met ons mee te reizen dat het denk ik meteen goed zat! op de dag zelf was onze wens om ons vast te leggen zoals wij zijn, dit heeft Irene perfect gedaan en ik zie dit ook echt op iedere foto terug. Wij kunnen onze dag op deze manier echt herbeleven. Irene, wat ben ik blij dat jij met ons bent afgereisd naar Italië! Dank je wel voor alles en zoals je weet met ieder groot moment in ons leven hoop ik dat wij jou kunnen blijven uitnodigen als onze fotograaf! Liefs!

MARC & ANNEMIEKE

“23 augustus 2016 was onze dag! En nu een jaar later kunnen we nog ontzettend nagenieten van al het moois door al het moois dat Irene heeft vastgelegd. Gewoon echt WAUW !! Niet alleen het eindresultaat, maar met Irene op de bruiloft hadden we het gevoel dat er een vriendin die we al jaren kennen foto’s stond te maken, ze hoorde er gewoon bij. Vanaf het eerste contact was het gezellig, ze is heel duidelijk in wat zij mooi vindt, maar luistert absoluut naar wat je wil en helpt je ideeën mooi uit te laten komen. Het eindresultaat in de vorm van het fotoboek was na de keuzes van de foto’s heel mooi uitgewerkt, haar eerste opzet was bijna helemaal in de roos. Nog even twee emotioneel geladen foto’s van ons erbij en het was helemaal af! Ze weet tijdens de shoot in de juiste bewoordingen je te laten denken dat het allemaal vanzelf gaat, maar geeft goede tips waardoor foto’s er nog net iets beter uit komen. Totaal geen ongemakkelijk moment gehad voor de camera, tijdens de prewedding shoot en al helemaal niet tijdens onze dag! Irene je bent een schat! Je bent een geweldig fotograaf en we zien je niet voor niets graag terug als onze kleine meid is geboren om ook onze kleine liefde op haar mooist vast te leggen.

KAI & AMY

“Irene heeft ons tijdens de voorbereidingen van, en tijdens onze bruiloft uitstekend geholpen. Zelfs meer dan wij van een fotograaf/fotografe verwacht hadden! Laat Irene haar gang gaan op je bruiloft en je hebt echt schitterende foto’s! Onderschat niet hoe belangrijk de fotograaf of fotografe is op je bruiloft, want je zorgen maken hoort niet op deze belangrijke dag in je leven. Een keuze voor Irene is garantie voor een meedenkende, behulpzame, eerlijke en vaktechnisch sterke fotografe.

MILOU & EAMONN

“1 juli 2016 mochten wij elkaar het ja-woord geven en Irene heeft deze dag mogen vastleggen. Via google kwamen we bij Irene en het kennismakingsgesprek voelde al meteen helemaal goed! Ze begreep meteen onze wensen en liet voorbeelden zien van eerder gemaakte foto’s die helemaal bij ons pasten. Voorafgaand van de bruiloft hebben we regelmatig contact gehad en dit verliep allemaal heel fijn en vertrouwd. Irene heeft geweldig mooie foto’s gemaakt van onze grote dag. Het viel helemaal niet op dat ze er was, maar heeft echt alle mooie momenten weten vast te leggen! Mede dankzij Irene hebben wij precies onze dag beleefd zoals wij deze voor ogen hadden, en daar zijn we haar heel dankbaar voor!”

ALEJANDRA & MARTIJN

“Irene was the perfect photographer for us. She took time for us, listened to our preferences, came up with her own original ideas, and gave us great advice. She even surprised us on our wedding day! On one of the meetings before the wedding I mentioned that I love Dutch cows. On the wedding day she surprised us by taking us to the farm next to the wedding venue to have some photos with the cows! She went all the way to visit the farmer the day before the wedding ask for permission to take photos with the cows, to make our day even more special! Irene really captured every single part of the wedding, and did not miss any moment. We can look back at our wedding photos with a big smile. We love her style: beautiful, bright and natural photos.”

NICOLE & KEN

“Als je een topfotograaf zoekt, dan kan je echt stoppen met zoeken. Ik heb ongeveer alle portfolio’s bekeken van alle bruidsfotografen tot ik Irene tegen kwam. Na een blik in haart portfolio waren wij er eigenlijk al uit. Zij moest het worden. Na de eerste kennismaking werd het eigenlijk alleen maar beter. Irene maakt de mooiste en romantische foto’s van Nederland(geen twijfel over mogelijk) en is daarbij ook nog een geweldig mens! Voorafgaand aan de bruiloft veel contact gehad, lekker informeel en geen miscommunicatie. Wij hebben een loveshoot, een boudoirshoot en de bruiloftfoto’s bij haar geboekt en allemaal even fantastisch. Op de bruiloft zelf heb je ook totaal niet het gevoel dat er iemand de hele tijd jou in de gaten aan het houden is en foto’s van je maakt. Wij vonden het zelfs jammer eigenlijk dat het in de avond tijd voor haar was om naar huis te gaan. Ik heb zoveel mooie foto’s van mezelf of mijn man gezien waarbij wij totaal niet doorhadden dat ze ons aan het fotograferen was. Ook al onze gasten zeiden dat het leek alsof ze gewoon er bij hoorde als daggast van onze dag. Conclusie: Fantastisch, gezellig en maakt jou dag nog extra een stukje mooier. Gewoon boeken dus!!!”

DAPHNE & YOURI

“Wij zochten een vlotte en spontane fotograaf voor onze trouwdag (07-10-2016). Nou ….die hebben we zeker gevonden!! 😉 Irene is een spontaan en vrolijk mens. Ze zorgde ervoor dat mijn man en ik ons erg op ons gemak voelde tijdens de fotoshoot. Ook tijdens het trouwen en de rest van de dag heeft Irene voor ons foto’s gemaakt. Dit hebben we als erg prettig ervaren, want we hebben op dat moment niet eens gemerkt dat ze er was. We raden Irene Bruidsfotografie zeker aan want ze maakt geweldige foto’s en is ook nog is een leuk mens!”

GERT-JAN & SIMONE

“Op zoek naar een goede fotograaf? Stop met zoeken, want Irene is gewoon de beste! Het contact voorafgaand aan de bruiloft was erg prettig. Irene reageert snel en denkt mee. Dat vonden wij erg prettig. Wij hebben ook nog een loveshoot gedaan en die foto gebruikt voor onze uitnodiging. Dit kon lastminute geregeld worden. We wilden graag met onze hond op de foto. Onze hond had daar iets minder zin in, maar Irene kreeg het voor elkaar om een heel aantal leuke foto’s te maken, waardoor het voor ons nog moeilijk kiezen was welke het moest worden. Irene gaat duidelijk voor kwaliteit en heeft veel geduld om dat te bereiken. Op onze trouwdag heeft ze werkelijk waar alles vast weten te leggen, waardoor we onze trouwdag iedere keer opnieuw kunnen beleven. Ze heeft ontzettend goede ideeën. Kan goed luisteren naar onze visie en ging daarmee direct aan de slag. Ze is op een prettige manier aanwezig. Zelfs onze gasten waren onder de indruk. We hebben vaak te horen gekregen dat we zo’n leuke fotograaf hadden. En nu is het heerlijk nagenieten met de meest prachtige foto’s! Wij zijn echt vol lof over Irene en haar werk en zouden zonder twijfel haar zo weer kiezen.”

MELVIN & MADELON

“Net onze bruids reportage ontvangen van Irene!! Wat zijn de foto’s prachtig geworden… En wat ben je een heerlijk mens om de gehele dag bij je te hebben..we hebben genoten en kunnen de rest van ons getrouwde leven op een mooie dag en naar de fantastische foto’s terug kijken!!!”

ROBERT & LISANNE

“Wat een superleuke vrouw is Irene, we hadden al gelijk een klik. Haar style van fotograferen sprak me al gelijk aan. Ik heb een fantastische dag gehad, ze wist precies wat ik wilde, ze zit vol met ideeën en is heerlijk ongeremd! Ga zo door Irene, bedankt voor deze onvergetelijke dag! In de toekomst boeken we een fotoshoot weer met het hele gezin. Had geen andere fotograaf willen hebben die dag! ♡♡ Liefs Lisanne en Robert xxx”

FRED & SAMANTHA

“We wisten al dat het wel goed zat maar waren onderhand toch wel erg nieuwsgierig 😉 Maar wauw, wat een gevoel in de foto’s en wat heb je de momenten prachtig weten te vangen. We zijn er ongelooflijk blij mee! De foto’s terugkijkend zitten we gelijk weer in het gevoel van die dag. Wat een heerlijk aandenken, we zitten op de bank weer mee te stralen en na te genieten. Het was heel fijn dat alles zo ontspannen en ongedwongen ging, we voelden ons echt op ons gemak. Je was op het juiste moment precies waar je moest zijn, bijzondere momenten, spontane acties, de traan, de lach, die bijzondere blik, alles heb je zó mooi vastgelegd. Dankjewel!!! Dankjewel voor je fijne gezelschap, je zorgvuldigheid en je prachtige pure foto’s !! Lieve groet, Samantha en Fred”

BART & MARIEKE

“Je bent een hele enthousiaste, lieve, flexibele, geduldige, professionele fotograaf die alle tijd neemt voor ons als bruidspaar en onze gasten. Je hebt onze bruiloft prachtig vastgelegd: alle ontroerende, leuke, mooie en intieme momenten. Groetjes, Bart en Marieke”

ERIK & SUSAN

“Wij hebben de kennismaking met Irene als prettig ervaren. De dagen voor de bruiloft dacht ze goed mee om de laatste puntjes op de i te zetten.Tijdens de dag deed Irene haar best om de allermooiste foto’s af te leveren. Ze stond daarnaast ook open voor ideeën van onze kant. Twee dagen na onze bruiloft, vlak voordat we op huwelijksreis gingen, ontvingen we al een collage van haar met wat foto’s van onze bruiloft! Super leuk! De kleuren op haar foto’s zijn prachtig! Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!!! Dankjewel Irene!”

TIM & KRISSY

“De bruiloft is de mooiste dag van je leven! Op deze dag ben je op de mooist en mag je de jurk aan waar je al je hele leven van droomt, je draagt een boeket met je lievelingsbloemen en misschien rij je in je droomauto. De hele dag voel je liefde, blijdschap en geluk. Deze momenten wil je vastleggen en dit terug zien op foto’s. Wij zijn 5 juni 2015 getrouwd. Voorafgaand hebben we een gesprek gehad met Irene over onze wensen en ideeën. Ze luistert goed naar de wensen en voegt er ideeën aan toe. We voelde ons meteen op ons gemak en er was een klik. Voor ons heel belangrijk, omdat een fotograaf de hele dag bij je is. Een week voor de bruiloft is Irene de trouwlocatie gaan bezoeken en vond dicht in de buurt nog 2 mooie plekken om foto’s te maken. Met de wensen en ideeën bij elkaar hebben we een mix van stoere en romantische foto’s! Irene is een rustige, vrolijke en spontane vrouw die haar vak op de juiste manier weet uit te voeren. Ze vraagt op de dag zelf voor speciale wensen die op dat moment uitgevoerd kunnen worden. We hebben Irene 6 uur bij ons gehad. Ons advies is dan ook om alle tijd te nemen voor de bruidsreportage. Wij hebben daar 1,5 uur de tijd voor genomen. We kijken elke dag terug naar deze prachtige foto’s! Veel liefs en geniet van jullie bruiloft! Tim & Krissy.”

PETER & NIENKE

“Irene is een aardige, humorvolle en professionele fotograaf. Irene heeft ervaring en dit blijkt ook wel uit de tips die ze heeft gegeven tijdens onze voorbereiding op ons huwelijk. Ze stelde ons op ons gemak tijdens de pre fotoshoot en op onze huwelijksdag. Ze heeft mooie en originele foto’s gemaakt en was tijdens de bruiloft niet opvallend aanwezig. Wat fijn is, is dat Irene erg relaxed is en gemakkelijk in de omgang. Dankzij Irene kunnen we terugkijken op een hele bijzondere huwelijksdag! Groetjes Peter en Nienke.”

JEROEN & JOYCE

“In juni heeft Irene onze trouwdag vastgelegd. Irene is een deskundige, enthousiaste en creatieve fotografe. We zijn erg tevreden over het eindresultaat! Irene Bedankt!!”

GERARD & MAARTJE

“Irene is tijdens het aankleden en de ceremonie op de achtergrond gebleven. We hadden niet in de gaten dat ze er was en dat heeft hele verrassende foto’s opgeleverd. Tijdens de bruids fotoshoot kwam ze met leuke, creatieve ideeën en we hebben dan ook geen standaard foto’s gemaakt. Het is een prettige fotograaf en we hebben de shoot als leuk en vooral ontspannen ervaren. Irene is goed in het vastleggen van emoties en dat levert bijzondere foto’s op.”

IVO & LYNN

“Betrokken, creatieve fotograaf met leuke ideeën, anders dan standaard. Staat open voor eigen inbreng, ook op de dag zelf, door flexibele instelling. Op de huwelijksdag merk je haar aanwezigheid (in positieve zin) niet en daardoor verrassend resultaat. Mooie kwaliteit van de foto’s en zeer snelle levering van preview en album. Aanrader!”

Rik & Esther

“Toen mijn vriend en ik besloten om te gaan trouwen, was het onze droom om onder andere onze paarden daarbij te betrekken. Niet iedere fotograaf is hier handig mee. Dankzij Irene zijn het echt droomfoto’s geworden. Met veel geduld en rust, hebben wij ook geen enkele spanning gehad.We vonden het erg prettig om van te voren contact te hebben gehad en onze persoonlijke wensen te bespreken en de locatie te bezoeken. Ondanks dat het een lange shoot is geworden ivm de paarden, was alles relaxt en zonder stress en haast verlopen. Hierdoor stonden we op elke foto van een stralende glimlach. Irene heeft veel oog voor detail en is spontaan en vol goede ideeën. Geen standaard trouwkiekjes, maar echt persoonlijke foto’s die we steeds met veel plezier blijven terugkijken.”

VINCENT & MICHELLE

“Irene is een ontzettend prettige fotografe om tijdens je huwelijk om je heen te hebben. Ze is enthousiast, gezellig en komt met leuke ideeën. Zelfs als fotografe kwam ze in het thema van de bruiloft; touch of pink. Irene doet er alles aan om de mooiste momenten van de dag vast te leggen. Ze ziet details! De mix tussen de omgeving en de bewust geschoten details die Irene ziet, maken de foto’s net zo mooi als de trouwdag zelf! Perfectionisme en eigenheid zijn woorden die wij bij haar vinden passen. Geen twijfel mogelijk dat wij haar aanraden als bruidsfotografe! Irene; nogmaals bedankt! Liefs, Vincent en Michelle Taal”