Een spannende verassing

Boudoir shoot

Wil je jouw aanstaande bruidegom als toekomstige bruis voor jullie bruiloft verrassen met een mooie reportage van jou in je bruidslingerie? Dan is een boudoir fotoshoot iets voor jou! Een boudoir fotoshoot is een fotoshoot waarbij je op een mooie stijlvolle manier wordt gefotografeerd in bruidslingerie en eventueel in bruidsschoenen, sluier en sieraden. Best spannend, maar we gaan er samen een leuke, relaxte shoot van maken! Ik zeg altijd als trouwfotograaf, het is de stijl en sfeer van de Hünkemüller reclame, mooi, vrouwelijk, ontspannen en niet ordinair. 

Liefs,

Irene
Classy & Comfortabel

Boudoir shoot: wat biedt een professional?

Vaak vinden aanstaande bruiden het best een beetje spannend… En dat is ook logisch! Want wie is er nou eerder in zijn leven in lingerie gefotografeerd? Samen creëren we een ontspannen sfeer en kijken we wat je mooi vindt, welke stijl het beste bij je past en welke omgeving hiervoor geschikt is.

Hoe gaan we te werk?

Afspraken en voorbereidingen

Je wordt op een classy manier gefotografeerd en niet erotisch getint. Het is vooral erg leuk om te doen, met als resultaat prachtige foto’s van jouzelf! Iedereen is onzeker over bepaalde punten, maar ik zorg ervoor dat we juist de pluspunten accentueren en dat je op je allermooist gefotografeerd wordt. Samen plannen we een kennismakingsgesprek in waar we al deze punten samen op ons gemak kunnen bespreken.

Kosten
De kosten voor een boudoirfotoshoot zijn €250 en is inclusief 15 foto’s die je zelf uit een galerie van bewerkte foto’s mag kiezen. Wil je ook visagie voor haren en make up, dan is dat ook mogelijk en komt er €75 bij.

Locatie
Je kunt voor deze fotoshoot kiezen voor drie verschillende opties. Bij jou thuis, waar jij je op je gemak voelt. Maar de omgeving bepaald ook heel erg hoe de foto’s worden en soms is je eigen huis hier minder geschikt voor. Je kunt dan kiezen om een b&b te regelen of een hotelkamer, maar je bent ook welkom om het bij mij in de studio te doen. Ik kan een hotelsetting creëren en ik heb veel ramen met witte jaloezieën en witte gordijnen, waardoor je mooie zachte, lichte en romantische foto’s kunt maken. Kijk vooral wat jij het fijnste en mooiste vindt.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

Heb je vragen over de boudoir shoot of zou je graag direct een shoot willen boeken? Neem dan gerust contact met mij op.