Een spannende verassing

Boudoir shoot

Wil je jouw aanstaande verrassen met een mooie reportage van jou in bruidslingerie? Of wil je een keertje gek doen en mooie foto’s van jezelf laten maken? Dan is een boudoir fotoshoot iets voor jou! Een boudoir fotoshoot is een fotoshoot waarbij je op een mooie stijlvolle manier wordt gefotografeerd in bruidslingerie en eventueel in bruidsschoenen, sluier en sieraden. Best spannend, maar we gaan er samen een leuke, relaxte shoot van maken!

Liefs,

Irene
Classy & Comfortabel

Boudoir shoot: wat biedt een professional?

Vaak vinden aanstaande bruiden het best een beetje spannend… En dat is ook logisch! Want wie is er nou eerder in zijn leven in lingerie gefotografeerd? Samen creëren we een ontspannen sfeer en kijken we wat je mooi vindt, welke stijl het beste bij je past en welke omgeving hiervoor geschikt is.

Hoe gaan we te werk?

Afspraken en voorbereidingen

Je wordt op een classy manier gefotografeerd en niet erotisch getint. Het is vooral erg leuk om te doen, met als resultaat prachtige foto’s van jouzelf! Iedereen is onzeker over bepaalde punten, maar ik zorg ervoor dat we juist de pluspunten accentueren en dat je op je allermooist gefotografeerd wordt. Samen plannen we een kennismakingsgesprek in waar we al deze punten samen op ons gemak kunnen bespreken.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

Heb je vragen over de boudoir shoot of zou je graag direct een shoot willen boeken? Neem dan gerust contact met mij op.