Bruidsfotografie door Irene

Bruidsfotografie voor jullie mooie trouwdag

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving! Wat super leuk dat jullie gaan trouwen. Jullie zijn nu vast druk met alles regelen voor deze speciale en bijzondere dag. Het moet natuurlijk jullie unieke bruiloft worden, wat helemaal bij jullie past, de locatie, bruidskleding, alle details en natuurlijk ook de bruidsfotograaf! Je wilt graag dat alle bijzondere momenten en juist ook de kleine momentjes worden vastgelegd van deze mooie dag, zodat als je de beelden weer ziet je de dag weer opnieuw beleeft en de sfeer weer kunt proeven! Willen jullie hier meer over weten? Lees dan gerust verder voor alle ins & outs.

Veel plezier met de voorbereidingen van jullie bruiloft en het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten!

Liefs,

Irene

Bruidsfotografie: waarom kiezen voor een ervaren fotograaf?

Oog voor detail én het grotere geheel

Waarom een ervaren bruidsfotograaf? – Jullie zoeken een bruidsfotograaf met passie en ervaring, die de juiste camera’s heeft en die jullie bruidsfotografie volledig kan verzorgen. Jullie willen de hoogtepunten van jullie bruiloft terugzien, maar ook juist de kleine spontane momenten met jullie familie en vrienden. Na meer dan 150 bruiloften te hebben gefotografeerd, weet ik op welk moment, ik waar moet zijn, om voor jullie trouwdag mooi in beeld te brengen.

Het plezier wat jullie samen hebben, maar ook de emotionele momenten. Ik vang ze met mijn camera. Wanneer jullie de beelden weer zien, beleven en voelen jullie alles weer opnieuw!

Willen jullie graag beelden vanuit verschillende hoeken? Dan kun je ook kiezen voor twee fotografen. Ik werk samen met vaste second shooters. Willen jullie de bruiloft ook graag in video hebben vastgelegd? Ik werk samen met videograaf  Maurice, die jullie trouwdag prachtig in bewegend beeld kan vastleggen. Hij werkt ook met een drone, mochten jullie het leuk vinden om beelden vanuit de lucht te hebben. Laat het mij weten mochten jullie hier meer informatie over willen.

Bruidsfotografie door Irene

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Op jullie bruiloft leg ik op een onopvallende manier de mooie, emotionele en bijzondere momenten vast. Daarnaast ben ik attent op de kleine details waar jullie samen met familie en vrienden over na hebben gedacht. Ik probeer spontane momenten te vangen en jullie op een relaxte en ontspannen manier, ongedwongen vast te leggen. Mijn doel? Dat jullie de beelden later terugzien en denken: Ja, zo was het en dit is precies wie wij zijn!

Willen jullie graag tweede fotograaf of videograaf op jullie mooie dag? Dat is zeker mogelijk! Graag hoor ik wat jullie wensen zijn, zodat jullie straks terug kunnen kijken op jullie geweldige bruiloft zoals jullie het hadden bedacht.

Kennismakingsgesprek

Als mijn stijl jullie aanspreekt en jullie het gevoel hebben dat ik als bruidsfotograaf goed bij jullie pas, plan ik graag een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit kennismakingsgesprek kijken we samen wat jullie mooi, leuk en belangrijk vinden. En kunnen jullie kijken of er een klik is.

Neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Style + Smile

Tijdens het gesprek kom ik te weten wie jullie zijn, wat jullie liefdesverhaal is en hoe jullie ideale bruiloft eruit zou zien. We bespreken de sfeer van de bruiloft wat bij jullie past: romantisch, vintage, modern, traditioneel, klein en intiem of juist een groot feest. We nemen de dag samen door, op welke plek jullie de reportage graag zouden willen doen en jullie hebben vast ook vragen voor mij. Maar het belangrijkste is voor jullie ook om te kijken of er een klik is, want als jullie je prettig voelen komen de mooie foto’s vanzelf. Met natuurlijk ook tips en hulp van mij als jullie dat fijn vinden.

Locatie

Weten jullie al op welke locatie jullie gaan trouwen en waar jullie de bruidsreportage willen gaan doen? Super! Of weten jullie heel goed wat jullie willen, maar niet zo goed waar? Dan denk ik daar graag over mee, ik ken inmiddels al veel mooie plekken in Nederland! Is de trouwlocatie nieuw voor mij, dan ga ik altijd vooraf aan jullie bruiloft langs, zodat ik goed voorbereid ben op jullie trouwdag en ik mij vooral op jullie en familie en vrienden kan richten en niet voor verrassingen kom te staan.

Bruidsfotografie: checklist

Waar kunnen jullie alvast over nadenken?

  • Stijl – Wat is jullie stijl?
  • Momenten – Welke momenten zijn voor jullie van belang?
  • Symboliek – Welke symbolen, rituelen of tradities zijn voor jullie van belang?
  • Portretten en groepsfoto´s – Met wie willen jullie graag samen op de foto?
  • Reportage locatie – Van welke omgeving houden jullie? Bos, zand, de stad?
Irene’s stijl
  • Licht
  • Puur
  • Spontaan
  • Romantisch
  • Fris

Kunnen jullie je hierin vinden? Of hebben jullie misschien nog een toevoeging, zodat het nog beter bij jullie past? Laat het me weten!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

Willen jullie meer informatie en advies over bruidsfotografie? Willen jullie een intakegesprek inplannen om te kijken of er een klik is? Laat dan gerust online een bericht achter of bel mij.

Contact