Bruidsfotografie door Irene

Bruidsfotografie voor jullie mooie trouwdag

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving! Wat super leuk dat jullie gaan trouwen. Jullie zijn nu vast druk met alles regelen voor deze speciale en bijzondere dag. Het moet natuurlijk jullie unieke bruiloft worden, wat helemaal bij jullie past, de locatie, bruidskleding, alle details en natuurlijk ook de bruidsfotograaf! Je wilt graag dat alle bijzondere momenten en juist ook de kleine momentjes worden vastgelegd van deze mooie dag, zodat als je de beelden weer ziet je de dag weer opnieuw beleeft en de sfeer weer kunt proeven! Willen jullie hier meer over weten? Lees dan gerust verder voor alle ins & outs.

Veel plezier met de voorbereidingen van jullie bruiloft en het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten!

Liefs,

Irene

Bruidsfotografie: wat biedt een professional?

Oog voor detail én het grotere geheel

Waarom een ervaren bruidsfotograaf? – Jullie zoeken een bruidsfotograaf met ervaring, die de juiste camera’s heeft en die jullie bruidsfotografie volledig kan verzorgen; iemand met oog voor details én het grote geheel. Je wil namelijk de highlights van jouw bruiloft terugzien, maar ook juist die kleine spontane momenten die de sfeer bepalen.

Ik heb oog voor de grote bijzondere momenten, maar ook de kleine momentjes die daarbinnen vallen. Ik denk in plaatjes en vang ze waar ik ze zie. Wanneer je de beelden weer bekijkt, beleef en voelen jullie alles weer opnieuw!

Willen jullie graag beelden vanuit verschillende hoeken? Dan kun je ook kiezen voor twee fotografen.

Bruidsfotografie door Irene

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Op jullie bruiloft leg ik op een onopvallende manier de mooie, emotionele en bijzondere momenten vast. Daarnaast ben ik attent op de kleine details waar jullie samen met familie en vrienden over na hebben gedacht. Ik probeer spontane momenten te vangen en jullie op een relaxte en ontspannen manier vast te leggen. Mijn doel? Dat jullie de beelden later terugzien en denken: Ja, zo was het en dit is precies wie wij zijn!

Willen jullie graag twee fotografen op jullie mooie dag? Dat is zeker mogelijk! Graag hoor ik wat jullie wensen zijn, zodat jullie straks terug kunnen kijken op jullie geweldige bruiloft zoals jullie het hadden bedacht.

Kennismakingsgesprek

Als mijn stijl jullie aanspreekt en jullie het gevoel hebben dat ik als bruidsfotograaf goed bij jullie pas, plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit kennismakingsgesprek kijken we samen wat jullie mooi, leuk en belangrijk vinden.

Neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Style + Smile

Tijdens het gesprek kom ik te weten wie jullie zijn, wat jullie liefdesverhaal is en hoe jullie ideale bruiloft eruit zou zien. We bespreken de stijl van de bruiloft en wat bij jullie past: romantisch, vintage, modern of traditioneel?

Locatie

Weten jullie al op welke locatie jullie gaan trouwen en waar jullie de bruidsreportage willen gaan doen? Super! Of weten jullie wel heel goed wat jullie willen, maar niet zo goed hoe en waar? Dan denk ik daar graag over mee!

Bruidsfotografie: checklist

Waar kunnen jullie alvast over nadenken?

  • Stijl – Wat is jullie stijl?
  • Momenten – Welke momenten zijn voor jullie van belang?
  • Symboliek – Welke symbolen, rituelen of tradities zijn voor jullie van belang?
  • Portretten en groepsfoto´sWie willen jullie graag geportretteerd hebben?
  • Reportage locatie – Van welke omgeving houden jullie? Bos, zand, de stad?
Irene’s stijl
  • Licht
  • Puur
  • Spontaan
  • Romantisch
  • Fris

Kunnen jullie je hierin vinden? Of hebben jullie misschien nog een toevoeging, zodat het nog beter bij jullie past? Laat het me weten!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

Willen jullie meer informatie en advies over bruidsfotografie? Willen jullie een intakegesprek inplannen om te kijken of er een klik is? Laat dan gerust online een bericht achter of bel mij.

Contact