Een bruidsfotograaf op locatie

Bruidsfotografie buitenland

Wat super leuk dat jullie in het buitenland gaan trouwen! Jullie hebben waarschijnlijk een speciale reden voor deze keuze. Misschien hebben jullie je op deze plek verloofd, is het een favoriete vakantiebestemming, woont er familie of hebben jullie er zelf gewoond. Het kan ook heel anders liggen: misschien hebben jullie gewoon zin in gegarandeerd lekker weer en een ceremonie met de voeten in het zand. Allemaal goede, mooie redenen om te kiezen voor een bruiloft in het buitenland, wat mij betreft. Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal en kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Liefs,

Irene
Bruidsfotografie buitenland: wat biedt een professional?

Helder en vertrouwd

Een bruiloft in het buitenland is een hele onderneming, maar ook erg leuk om voor te bereiden. Vaak vinden bruidsparen het fijn om een professionele bruidsfotograaf uit eigen land mee te nemen. Waarom? Dit is kan heel handig zijn, omdat je makkelijk kunt communiceren in jullie eigen taal.

Het overleggen en duidelijk maken van jullie wensen is daardoor direct helder: je hoeft je niet twijfelachtig af te vragen of de fotograaf het allemaal wel goed heeft begrepen.

Bruidsfotografie door Irene

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Op jullie bruiloft leg ik op een onopvallende manier de mooie, emotionele en bijzondere momenten vast. Daarnaast ben ik attent op de kleine details waar jullie samen met familie en vrienden over na hebben gedacht. Ik probeer spontane momenten te vangen en jullie op een relaxte en ontspannen manier vast te leggen. Mijn doel? Dat jullie de beelden later terugzien en denken: Ja, zo was het en dit is precies wie wij zijn!

Afspraken en voorbereidingen

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Ik ga graag mee naar jullie droombestemming om de geweldige dag perfect vast te komen leggen. In Nederland plannen we eerst een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we al jullie wensen en nemen we de bruiloft door. Zo krijg ik een goed beeld van wat jullie willen en wordt het resultaat precies zoals jullie voor ogen hebben.

Locatie verkennen

Wanneer we dan echt van start gaan, ben ik meestal al één of twee dagen eerder aanwezig op de locatie. Ik bereid mij dan alvast goed voor en ga de omgeving verkennen. Op de dag zelf zorg ik dan voor de mooiste beelden!

Bruidsfotografie buitenland: checklist

Waar kunnen jullie alvast over nadenken?

  • Stijl – Wat is jullie stijl?
  • Momenten – Welke momenten zijn voor jullie van belang?
  • Symboliek – Welke symbolen, rituelen of tradities zijn voor jullie van belang?
  • Portretten en groepsfoto´s – Wie willen jullie graag geportretteerd hebben?

Irene’s stijl

  • Puur
  • Spontaan
  • Romantisch
  • Lichte foto’s

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

Willen jullie meer informatie en advies over bruidsfotografie (buitenland)? Willen jullie een intakegesprek inplannen om te kijken of er een klik is? Laat dan gerust een bericht achter of bel mij.

Contact