Verliefd, verloofd, getrouwd

Loveshoot

Zijn jullie verliefd, verloofd of misschien zelfs al getrouwd? En willen jullie de liefde voor elkaar laten vastleggen? Dan is een loveshoot een mooie en leuke manier om dit te doen! Een loveshoot kan voor allerlei gelegenheden een mooie uitkomst bieden: als pré-weddingfotoshoot om alvast te wennen aan de camera, als save the date-foto of foto voor jullie uitnodiging. Laat me weten wat jullie zoeken, ik denk graag met jullie mee!

Liefs,

Irene

Loveshoot: Afspraken en voorbereidingen

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Eerst plannen we samen een kennismakingsgesprek in. In het kennismakingsgesprek kom ik erachter wie jullie zijn, wat jullie verhaal is en voor welke gelegenheid jullie graag foto´s willen laten maken.

Locatie en stijl

In het kennismakingsgesprek bespreken we ook welke locatie jullie leuk vinden. We bespreken wat het beste bij jullie past en wat voor soort foto’s jullie mooi vinden. Als al deze zaken helder zijn, plannen we een datum en gaan we binnenkort samen op stap voor de loveshoot!

De shoot

De dag van de shoot is aangebroken: ik ga jullie liefde op een mooie, spontane en relaxte manier vastleggen. De loveshoot duurt 1,5 uur en na de fotoshoot krijgen jullie op cd de digitale professioneel bewerkte bestanden in hoge resolutie thuisgestuurd.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

Willen jullie meer informatie en advies over de loveshoot? Willen jullie een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken wat er mogelijk is? Laat dan gerust een bericht achter of bel mij.

Contact