FAQ

Veelgestelde vragen

 

  • Hoe kan ik een loveshoot of bruiloft boeken?

Je kunt door het contactformulier in te vullen of door mij te mailen reserveren voor een loveshoot of voor jullie bruiloft. 

  • Fotografeer je ook bruiloften in het buitenland?

Jazeker! Ik heb het geluk dat ik naast alle mooie bruiloften in Nederland ook al meerdere keren in het buitenland bruiloften heb mogen vastleggen. Ik reis graag met jullie mee naar jullie mooie bestemming om jullie bruiloft vast te leggen. Voor deze destination weddings zijn er andere werkwijzen en tarieven. Hebben jullie plannen om in het buitenland te trouwen en willen jullie hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of e-mail.  

Destination wedding

  • Met welke camera’s werk je?

Ik fotografeer met de professionele camera’s van Canon, 5D Mark III en VI. Tijdens een bruiloft heb ik altijd twee camera’s bij me waar ik verschillende lenzen op heb zitten zodat ik verschillende beelden kan maken. Zo bestaat er nooit een risico is dat ik iets zal missen. 

  • Wanneer krijgen we de foto’s geleverd?

Bij Irene Fotografie streven we ernaar om bruidsparen zo snel mogelijk blij te maken met hun foto’s en de kwaliteit die wordt verwacht. Als extra service ontvangen jullie binnen twee weken na jullie geweldige dag een persoonlijke online galerie met daarin de eerste preview om alvast na te kunnen genieten en deze met familie en vrienden te kunnen delen. Binnen 8 weken ontvangen jullie de gehele foto serie op usb-stick thuis. 

  • Is het ook mogelijk een secondshooter op onze bruiloft te hebben?

Dat is zeker mogelijk. Ik werk met een paar vaste secondshooters samen. Mochten jullie graag een tweede fotograaf bij jullie dag willen hebben of een gedeelte daarvan kan dat worden geregeld. 

  • Wat gebeurt er als jij om wat voor reden dan ook niet naar de bruiloft kan komen?

Ik ben aangesloten bij de TOP Bruidsfotografen Nederland, waar zodra er een melding komt dat een fotograaf om verschillende redenen helaas niet kan fotograferen, er meteen een top bruidsfotograaf wordt ingezet zodat jullie dag gewoon doorgaat zoals gepland. Degene die mij komt vervangen levert dezelfde kwaliteit en heeft dezelfde ervaring.

  • Kan ik het pakket inclusief album ook zonder album krijgen?

Het is zeker mogelijk om een pakket inclusief album zonder album te krijgen. Het is ook mogelijk om een pakket te upgraden en een luxe 20×20 of het grote bruidsalbum van 30×30 te krijgen.  

bruidsfotografie

  • Maak jij het album zelf of in overleg met ons?

Ik maak het album altijd samen met het bruidspaar. Nadat jullie de foto’s hebben ontvangen krijgen jullie huiswerk om jullie favorieten te selecteren en aan mij door te geven. Hiermee ga ik aan de slag om een mooi ontwerp voor jullie album te maken. Via een filmpje krijgen jullie een preview te zien en is er een mogelijkheid om nog een eventuele aanpassing door te geven. Bij akkoord wordt het album voor jullie besteld.

  • Is het mogelijk het album in een andere stijl te krijgen wanneer wij dat mooi vinden?

Ik werk vanuit mijn stijl met een bepaalde lijn albums die hierbij passen. Deze is in 15 verschillende kleuren te krijgen is. Heel af en toe heb ik bruidsparen die liever een heel ander album willen en dan is dat natuurlijk mogelijk. De leverancier waar ik mee samenwerk heeft vele mogelijkheden.  

Heb je andere vragen die hier in FAQ niet tussen staan, stel mij gerust hier je vraag!