Over Irene

Enthousiaste trouwfotograaf, trotse mama en vriendin

Ik ben Irene van Irene Bruidsfotografie! Dit jaar, is het alweer 10 jaar geleden dat ik begon als fotograaf en ik dit iedere dag met heel veel liefde en plezier doe. Ik heb het grote geluk te doen waar ik blij van word, het vastleggen van de liefde tussen twee mensen en de belangrijkste personen om hun heen. Meer weten over mij? Lees gerust verder.

Liefs,

Irene

Irene, de bruidsfotograaf

Liefde in beeld

Het mooiste van mijn werk als bruidsfotograaf, is dat ik de bijzondere en mooie en ook leuke en spontane momentjes op een bruiloft mag vastleggen in beeld. Om dit op een pure, spontane en romantische manier te mogen fotograferen als trouwfotograaf is een cadeautje. Waar ik als fotograaf het meest van geniet? De dingen die gewoon spontaan gebeuren en dit moment vangen met mijn camera. De liefde van het bruidspaar voor elkaar, maar ook de mensen die belangrijk voor hun zijn en het plezier wat ze samen hebben op deze bruiloft fotograferen, doe ik het allerliefst.

Grote en kleine momenten

Ik ben als bruidsfotograaf betrokken bij de grote, belangrijke momenten, maar ook de kleine momentjes. Door middel van mijn foto’s, kunnen mensen letterlijk terugkijken op een mooie dag en de sfeer herbeleven. Het zijn de speciale momenten, maar ook de details die ik probeer te vangen. Zoals de prachtige bruidsjurk die samen met de moeder, beste vriendin of zus wordt aangedaan, de trotse vader die met de bruid door het gangpad loopt, opa en oma die elkaars hand vasthouden en elkaar een knipoog geven, een kindje die de slappe lach krijgt. Al die  momenten doen beseffen dat ik heel dankbaar ben dat ik dit mag vangen in een foto.

Trotse mama, vrouw en vriendin

De bruidsfotograaf met een liefde voor beschuit met muisjes, theetjes, sushi, haar kinderen, vent en hond.

Wat zeggen klanten over mij? Enthousiast, vrolijk, creatief en een perfectionist! Altijd gek om dat over jezelf terug te horen, maar heel eerlijk kan ik mij daar best wel in vinden. Daarnaast ben ik gek op beschuit met muisjes, een echte theeleut, kun je mij wakker maken voor sushi en chocolade truffels en vind ik de was opvouwen het stomste klusje in huis dat er is. Elke dag als ik de vrolijke snoetjes van mijn kindjes zie, voel ik mij gelukkig en geniet ik ervan om te zien hoe ze de wereld ontdekken. Naast mijn werk geniet ik van fijne momentjes samen met mijn gezin, vrienden en familie, gezellig een hapje eten, winkelen en bijkletsen met vriendinnen op een terrasje, met een lekkere kop thee op de bank een film kijken met mijn lieve vent, toetjes en taarten bakken met de kids of heerlijk genieten van het ochtendzonnetje, terwijl ik onze vrolijke labradoodle Guus uitlaat!