Over Irene

Enthousiaste bruidsfotograaf, trotse mama en vriendin

Ik ben Irene, eigenaar van Irene Bruidsfotografie! Al 8,5 jaar lang fotografeer ik iedere dag met heel veel liefde en plezier. Ik heb het grote geluk te doen waar ik happy van word: het vastleggen van mooie en speciale momenten en mensen hier blij mee maken. Meer weten over mij? Lees gerust verder.

Liefs,

Irene

Irene, de bruidsfotograaf

Liefde in beeld

Het mooiste van mijn werk als bruidsfotograaf, is dat ik betrokken ben bij bijzondere en intieme momenten. Het is aan mij om deze op een pure, spontane en mooie manier in beeld te brengen. Hetgeen waar ik als fotograaf het meest van geniet? Of het nu gaat om twee verliefde mensen op een geweldige bruiloft, een mooie familie of ouders met hun pasgeboren kindje: de liefde tussen mensen vastleggen, doe ik het allerliefst.

Betrokken bij grote en kleine momenten

Ik ben als bruidsfotograaf betrokken bij de grote, belangrijke momenten, maar ook de kleine momentjes. Door middel van mijn foto’s, kunnen mensen letterlijk terugkijken op een mooie dag en de sfeer herbeleven. Leuk voor hen, maar ook voor mij! Het zijn juist die speciale momenten en details die ik probeer te vangen: de prachtige bruidsjurk die dan eindelijk aan mag, de trotse vader die met de bruid door het gangpad loopt, opa en oma die elkaars hand vasthouden en elkaar een knipoog geven, een kindje die de slappe lach krijgt… Al die vertederende momenten doen beseffen dat ik heel dankbaar ben dat ik dit mag vangen in een foto. Dat ik ook nog eens op de mooiste plekjes en locaties mag komen, is nog eens een extra cadeautje van mijn leuke werk.

Irene, trotse mama, vrouw en vriendin

De creatieve bruidsfotograaf met een liefde voor beschuit met muisjes, theetjes, sushi, haar kinderen, vent en hond.

Wat zeggen klanten over mij? Enthousiast, vrolijk, creatief en een perfectionist! Daar kan ik mij best wel in vinden. Daarnaast ben ik gek op beschuit met muisjes, een echte theeleut, kun je mij wakker maken voor sushi en vind ik de was opvouwen het stomste klusje in huis dat er is. Elke dag als ik de vrolijke snoetjes van mijn kindjes zie, voel ik mij gelukkig en geniet ik ervan om te zien hoe ze de wereld ontdekken. Naast mijn werk geniet ik van fijne momentjes samen met mijn gezin, vrienden en familie: gezellig een hapje eten, shoppen en bijkletsen met vriendinnen, met een lekkere kop thee op de bank, een film kijken met mijn lieve vent, toetjes en taarten bakken met de kids of heerlijk genieten van het ochtendzonnetje, terwijl ik onze vrolijke labradoodle Guus uitlaat!